Popular Products

Какви предимства имате, ако изберете плъзгаща се врата и на каква цена намирате плъзгаща се врата?

sliding doors

 

  1. Плъзгащата се порта може да подобри външния вид и сигурността на вашия дом. Плъзгащата се порта е стилно и спестяващо място допълнение към вашия дом или бизнес. Лесна за работа и дълготрайна, това е идеалният тип порта, ако искате допълнителна сигурност, без да жертвате комфорта и ефективността. Плъзгащата се порта работи с помощта на фиксирана подова пътека, която минава по дъното на портата. Освен това има колела, които позволяват на портата да се движи хоризонтално по линията на оградата. Плъзгаща се врата се движи странично в двете посоки; неговата работа не заема толкова място, колкото тази, която трябва да се люлее навътре или навън. В сравнение с други видове порти, хардуерът за плъзгащи се порти може да ви спести повече пари, време и енергия. Има и възможност плъзгащата се врата да бъде свързана към електричество и автоматизирана. По този начин плъзгащата се порта може да се управлява от дистанционни управления за лесно отваряне и затваряне, без да напускате колата, дома или бизнеса си, когато имате нужда от отворена порта. Въпреки че е по-скъпа, цената на плъзгащата се врата ще си струва парите в дългосрочен план! За да намерите модела, адаптиран към вашите нужди,свържете се със специалистите на S-Metal.eu, където ще получите съвети и препоръки, така че изборът на цена за плъзгаща се врата ще стане много по-лесен. Наличието на плъзгаща се порта - особено за вашия бизнес, може да ви помогне да спестите време и енергия. Тъй като е лесна за работа и контрол, можете да разчитате на плъзгаща се порта, когато имате нужда от бърз и лесен достъп до и извън алеята. Плъзгащата се порта е идеална за вашия бизнес, особено за широки отвори, където доставките са чести.

                   

                             -Плъзгащата се порта е идеална за вашия дом, защото позволява по-лесен достъп

2. Плъзгащата се порта става все по-популярна, особено в дворове, където има ограничено пространство за свободно движение на летящите врати и където се изисква по-голяма сигурност. Често плъзгащата се порта е част от интегрирана периметърна система, която включва ограда и други функции за сигурност като контрол на достъпа и електронно наблюдение. Има нарастващо предпочитание към автоматичните порти, избрани заради тяхната ефективност и лекота на боравене, както и тяхната гъвкавост: днес хардуерът за плъзгащи се порти е широко използван за жилищни комплекси, училища и детски градини, транспортни компании, военни учреждения, търговски площи, складове , обществени институции, където не е разрешен достъп на лица, болници.

                                           

 1.  Портите с механизъм за плъзгащи се врати работят по-тихо.

 

2. Хардуерът за плъзгащи се порти има голямо предимство пред портите с U-панти, а именно, че те са още по-ефективни и по-безопасни за използване. Повечето люлеещи се порти неизменно ще използват повече мощност в сравнение с обикновеното плъзгащо движение, изисквано от техните конкуренти, а хардуерът за плъзгащи се порти има механизми, които обикновено се инсталират близо до границата на имота, където има минимален контакт. От гледна точка на безопасността, това е просто съображение как при люлееща се врата отворът може да бъде неправилно изчислен от посетители или автомобили, влизащи в двора, тъй като могат да бъдат причинени наранявания. От друга страна, движението от плъзгащата се врата е лесно да се види напредъкът и да се измери разстоянието, когато е безопасно да влезете или излезете. Обковът на плъзгащата се врата се движи странично по релса, което означава, че отварянето й не заема място. Изберете цена плъзгащи се порти, защото ви дават повече място в градината, на алеята или в двора. Изборът на модел плъзгаща се врата е практичен, ако търсите и плъзгаща се врата цена, когато има промоции. С най-модерната технология и качествения хардуер за плъзгащи се порти можете да сте сигурни, че вашата плъзгаща се порта няма да бъде повредена или корозирала, а рентабилният избор на плъзгащи се порти се оказва ефективен за вас. Плъзгащата се порта има колела и релса, така че можете да сте сигурни, че няма да се повреди лесно поради триенето на земята. Като поддържате хардуера на плъзгащата се порта чист и добре поддържан, можете да избегнете повреди и скъпи ремонти. Освен естетическата стойност, която добавя към вашия дом или бизнес, плъзгащата се порта е практична, спестява време, предлага добро съотношение цена/качество на плъзгащата се порта и осигурява усещане за сигурност.